064 640 7430 office@intrama.rs Knjaževačka 14C, D. Vrežina, Niš

TSC printeri

Industrijski štampači za štampanje etiketa

Intrama nudi široku lepezu industrijskih štampača za štampanje etiketa marke TSC za termodirektanu ili termotransferanu štampu sa rezolucijom od 200dpi i 300dpi. Firma TSC Auto ID Technology je vodeći lider u proizvodnji inovativnih i pouzdanih termotransfernih i termodirektnih barkod štampača odličnog kvaliteta. TSC nudi širok asortiman proizvoda namenjenih za štampanje bar kodova na samolepljivi papir – etikete, samolepljive folije i kartonske etikete. Njihovi proizvodi se koriste i u prehrambrenoj industriji kao i u sveri transporta i logistike, farmacije, elektronike i mnogih drugih.

all tsc printers1

TSC štampači nude širok spektar raznovrsnih formata fontova i imaju ugrađeni True-Tipe sistem. On omogućava štampanje simbola različitih veličina i širok spektar stilova. Modeli brenda TSC imaju opciju za štampanje svih vrsta bar kodova, uključujući 1 D i 2 D (GS1, EAN 13, EAN 8, UPS, Code39) i drugi. Mogućnost da odštampa više konstantnih ili promenjivih alfa numeričkih informacija, datum isteka, broj partije i serijske brojeve, logotipi i još mnogo toga.

Kontaktirajte nas svakog trenutka

Budite slobodni da nas kontaktirate svakog radnog dana - telefonom od 08 - 16h a mejlom kad god poželite i u najskorije vreme ćete dobiti odgovor.
Kontaktirajte nas!