064 640 7430 office@intrama.rs Knjaževačka 14C, D. Vrežina, Niš

flexo-2

Počela je sa radom nova fabrika INTRAMA u “Trakia Industrijskoj Zoni” – Plovdiv. INTRAMA investira 20 miliona evra u izgradnju visoko tehnološke kompanije za proizvodnju i štampanje fleksibilne ambalaže. Novoizgrađena fabrika obuhvata proizvodne, logističke, magacinske i administrativne prostorije na ukupnoj površini od 13 217 m2 i pruža preko 100 radnih mesta. Tako se INTRAMA dokazuje kao najveći proizvođač fleksibilne ambalaže u Bugarskoj.

Investiciona odluka je rezultat konstantnog stremljenja INTRAME za unapređenjem i detaljnom analizom tržišnih tendencija i potreba kupaca. Zahvaljujući novoj fabrici INTRAMA je povećala svoju produktivnost kvalitetne ambalaže za 400 % i masimalno skratila rokove isporuke.

flexo-3

Novoizgrađena fabrika INTRAMA opremljena je najsavremenijim tehnologijama za proizvodnju i štampanje barijernih filmova. Zahvaljujući novoj instalaciji za ektrudiranje, INTRAMA proizvodi do 18 slojeva folija različitih debljina, širina i sastava, pogodnih za pakovanje bilo koje vrste hrane, kao i ne prehrambenih proizvoda, koji zahtevaju barijernu ambalažu.

Sa novim ekstruderom INTRAMA proizvodi tanje film folije sa takođe odličnim zaštitnim i mehaničkim svojstvima i širokim opsegom primene kao što su “piling”, “anti-fog” i mogućnost ponovnog zatvaranja pakovanja po otvaranju.

Laboratorija za ispitivanje mehaničkih svojstava filmova nalazi se na teritoriji nove fabrike kako bi se garantovao besprekorni kvalitet pakovanja. Visokokvalifikovani tim tehnologa svakodnevno vrši fizičko-mehanička ispitivanja za definisanje stepena čvrstoće i rastezanje, statičkog i dinamičkog koeficijenta trenja, kao i nadgledanja raspodele odvojenih polimernih slojeva u kompoziciji višeslojnih filmova.

flexo-4

Sa novom visoko-tehnološkom opremom, INTRAMA ulazi u različite segmente tržišta sa kvalitetnijim, visoko-barijernim filmovima za pakovanje hrane, kao I ne prehrambenih proizvoda. Intrama će svojim kompleksnim rešenjima dospeti do više proizvođača i trgovaca iz Evrope, Azije i Afrike, čime postaje pouzdan i odan partner.