064 640 7430 office@intrama.rs Knjaževačka 14C, D. Vrežina, Niš

Intrama Srbija

INTRAMA SRB D.O.O. je kćer društva INTRAMA Services Nemačka. Sedište firme INTRAMA u Srbiji je u Nišu. Roba koja se nudi na tom tržištu su mašine i potrošni materijal za prehrambenu industriju.

Proizvodnja firme INTRAMA se nalazi u Bugarskoj. Tamo kompanija proizvodi automatske linije za pakovanje u vakuumu, foliju i etikete. Ekipa INTRAME koja broji 150 zaposlenih se odlikuje svojim profesionalizmom i stručnošću, što firmu čini pouzdanim partnerom u nalaženju i realizaciji kompleksnih rešenja povezanih sa preradom, pakovanjem i prometom prehrambenih proizvoda.

INTRAMA SRB raspolaže visokokvalitetnim, pouzdanim proizvodima, visokokvalifikovanim i angažovanim saradnicima i snažnom organizacijom koja je izgrađena, ne samo da odgovori visokim zahtevima naših klijenata sad, nego i da obezbedi mogućnost stalnog poboljšanja strukture i procesa što INTRAMU pretvara u pouzdanog budućeg partnera.

Od 2008. g. u Intrami je usvojen Sistem za upravljanje kvaliteta ISO 9001 i Sistem za upravljanje i bezbednost prehrambenih proizvoda ISO 22000.

Intrama Nemačka

Delatnost firme INTRAMA Nemačka je vođenje trgovačkih pregovora, utanačivanje tehničkih detalja, obezbeđenje finansijske stabilnosti firme i sređivanje transportne i logističke delatnosti.

Osnovne prednosti u postojanju sedišta firme u Nemačkoj su: blizina i komunikacija sa dobavljačima, kontrolisanje grupe firme i pravna zaštita po nemačkom zakonodavstvu.

Intrama Bugarska

INTRAMA Bugarska je angažovana na poslovima koji se tiču proizvodnje i plasmana do klijenata.

Trgovačke baze INTRAME mogu biti u svim velikim gradovima. Osnovne proizvodne baze firme se nalaze u Sofiji i Plovdivu. Sve kancelarije imaju tehnički servis, unutrašnju službu i regionalnog menadžera.

Intrama Rumunija

Sedište firme INTRAMA u Rumuniji se nalazi u Temišvaru i ima predstavništvo i u Bukureštu. Kompanija raspolaže i trgovačkim i logističkim ekipama u zemlji.

Intrama Makedonija

Kancelarije firme INTRAMA u Makedoniji se nalaze u gradu Strumica i prestonici Skopje. Slično kao i struktura u Bugarskoj, svaka kancelarija ima komercijalni odsek, servisni odsek i unutrašnju službu.

Sertifikati

sertifikat1bigsertifikat2-big