064 640 7430 office@intrama.rs Knjaževačka 14C, D. Vrežina, Niš

flexo

INTRAMA je postavila novu visokotehnološku flexo mašinu za štampanje etiketa na rolni u svojoj bazi u Sofiji naselje German.

Samim tim naša kompanija je udvostručila svoje proizvodne pogone za štampanje i time zadržavamo vodeću poziciju u proizvodnji rolo etiketa.

Nova mašina za štampanje je najviše klase, proizvedena je od strane vodećeg proizvođača štamparske opreme GALLUS. Nova tehnika zadovoljava najviše svetske standarde kvaliteta i brzine štampe. Automatsko podešavalje boja obezbeđuje doslednost i kvalitet štampanja.

Etikete

Mašina raspolaže sa osam štampanih sekcija i pruža mogućnost primene hladnog pečata, zatim nanošenja parcijalnog UV laka, i direktan pečat na pozadini etikete.

„Ta investicija je rezultat dugogodišnjeg poverenja i lojalnosti naših klijenata, kao i našem stremljenju ka neprekidnom usavršavanju“ – naglašava gospodin A. Božilov- vlasnik INTRAME

Kao dopunske mogućnosti INTRAME, postoji štancovanje i perforacija etiketa u pravilnom i nepravilnom obliku, izrada dizajna i pripreme za štampu.

U zavisnosti od različitih uslova proizvodnje, vrste pakovanja i uređaja za štampanje, INTRAMA predlaže etikete za termodirektnu, termotransfernu ili ink-jet štampu sa aplikacijama u standardnim ili agresivnim medijima.