064 640 7430 office@intrama.rs Knjaževačka 14C, D. Vrežina, Niš

Etikete

U nastavku svog investicijskog programa u oblasti proizvodnje potrošnog materijala za prehrambenu industriju, početkom 2010. g. INTRAMA je izgradila svoju štamparsku bazu.

Štamparska baza INTRAME raspolaže sa, u potpunosti, novom opremom za štampu i konfekcioniranje samolepljivih etiketa na rolni, a korišćena tehnologija je UV Flekso sa mogućnošću štampanja u 8 boja, aplikacija na folijama za hladno štampanje i direktno štampanje na poleđini etiketa. Uz to, INTRAMA nudi izradu dizajna i preloma, tekstualne materijale, skladišnu i transportnu logistiku za klijente.

Štamparska baza je specijalizovana u proizvodnji samolepljivih etiketa na rolni, kao i u mogućnosti mašina da omoguće štampu i rad sa:

  • Samolepljivom hartijom – premazanim i nepremazanim, metalizovanim ko-ekstrudiranim hartijama sa laminatnim strukturama i td.
  • Samolepljivom folijom – RR, RE, PVC i td.
  • Nesamolepljivim materijalima – paketirajućim i aluminijskim folijama, pergaminima i i td.
  • Jednobojnom štampom na lepljivom sloju etiketa (pogodnom za etiketiranje providnih proizvoda sa informacijom na poleđini etikete)
  • Štampanjem etiketa, uključujući i nepravilne forme
  • Konfekcioniranje rolni sa špulnama Ø40 i Ø76 sa različitom specifikacijom prečnika i broja etiketa

Za nas vodeći princip je pravilni izbor materijala za etikete, najpre zbog specifičnosti njihove primene. Stalno podržavamo na skladištu različite varijante samolepljivih hartija i folija za etikete koje se koriste u standardnim ili agresivnim proizvodnim uslovima – sa temperaturama aplikacija i čuvanjem proizvoda među -40oS do + 80oS, u uslovima kondenzacije, vlage, prisustva masnoća ili drugih konsistencija na površini lepljenja.

Iskustvo INTRAME duže od 15 godina u oblasti pakovanja i etiketiranja daje jedinstvenu prednost da stvara štamparske proizvode koji odgovaraju zahtevima klijenata u vezi sa:

  • doštampavanjem termo-direktnom, termo-transfernom ili ink-jet tehnologijom
  • neophodnošću za specifičnom snagom i uslovima adhezije
  • korišćenjem automatskih sistema ili uređaja za postavljanje etiketa

Klijenti štamparije mogu da računaju na pomoć naših dizajnera u stvaranju nove vizije, u korekciji već postojećeg dizajna, na konsultacije za tržišno pozicionisanje krajnjih proizvoda.

Štamparija INTRAMA raspolaže bogatim kompletom alata koji po formi i dimenzijama mogu da se koriste i za izvođenje novih projekata i da umanje rashod. INTRAMA je spremna da ponudi etikete u zavisnosti od Vaše aplikacije – jer znamo da one nisu samo lice Vašeg proizvoda, nego i jedna od poslednjih etapa dugog puta u proizvodnji koji treba da računa na kvalitetne i pouzdane materijale.

Zahvaljujući mašinama poslednje generacije, stručnjacima u ekipi i želji da budemo odgovorni i korektni, štamparija INTRAME je brzo stekla poverenje osnovnih proizvođača u prehrambenoj industriji, velikih trgovačkih lanaca, kao i niza novih klijenata iz različitih sektora industrije u Bugarskoj i Makedoniji.

Kontaktirajte nas svakog trenutka

Budite slobodni da nas kontaktirate svakog radnog dana - telefonom od 08 - 16h a mejlom kad god poželite i u najskorije vreme ćete dobiti odgovor.
Kontaktirajte nas!